邪恶冬天图700期带声音 邪恶冬天图700期带声音 ,神马午夜第九影院免 神马午夜第九影院免 ,未成年小孩视频网站 未成年小孩视频网站

发布日期:2021年12月06日
邪恶冬天图700期带声音 邪恶冬天图700期带声音 ,神马午夜第九影院免 神马午夜第九影院免 ,未成年小孩视频网站 未成年小孩视频网站 Mengneuzen

Bij het gebruik van tweecomponentenlijm bestaat de lijm uit twee bestanddelen die in de juiste verhouding gemengd moeten worden. Het mengen van de twee componenten gebeurt in de mengneus, ook bekend als de spuitmond. Het mengen in het spuitstuk zorgt voor een chemische reactie waardoor de lijm zich gaat uitharden. Hierdoor blijven de twee verlijmen delen sterk aan elkaar vastzitten. Tapir heeft diverse mengneuzen van 3M in het assortiment. Lees verder

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mengneus voor lijmpistool gebruiken

Het installeren van een mengbuis is vrij eenvoudig. U installeert de lijm in het lijmpistool en haalt het dopje aan de voorkant van het patroon van de tweecomponentenlijm af. Bewaar dit dopje goed, want u plaatst deze aan het einde weer terug als u klaar bent met de lijm. Het spuitstuk klikt of draait u op de plaats waar het dopje van de tweecomponentenlijm zat. Het is verstandig om voor gebruik de lijm even te testen op een stuk papier of karton. Na gebruik van het lijmpistool verwijdert u de mengneus en plaatst u het dopje terug op de tweecomponentenlijm. De volgende keer kunt u het beste een nieuwe mengneus gebruiken.

Hoe werkt een mengneus?

Een mengneus is een spuitmond waar binnenin een speciale structuur is aangebracht. Deze structuur is te vergelijken met het profiel van schroefdraad op een schroef, maar er zijn ook andere structuren mogelijk. Alle mengbuizen zorgen ervoor dat de lijmen goed verengd worden, zodat de benodigde chemische reactie tot stand komt. De spuitmond voor deze lijmpistolen maakt het niet alleen eenvoudig om lijmen te mengen, maar zorgt er ook voor dat het aanbrengen van de lijm een eenvoudige taak is. Het spuitstuk heeft een kleine opening, waardoor de lijm met precisie kan worden aangebracht.

Meer weten over mengneuzen van Tapir?

Bent u benieuwd geworden wat de mengneuzen van Tapir Tapes voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll to top